Conny Lee


Conny Lee @ Gipsy Horses


2024

 

2023


Reactie plaatsen

Reacties

Lucy
een jaar geleden

Conny is een lief persoon een een leuke zangeres.
We kunnen op haar muziek heerlijk dansen . Je kunt ook fijn naar haar luisteren ,mijn man luistert graag naar haar zang.
Samen met Jan een leuk en graag gezien koppel .

Sandra de Neef
een jaar geleden

Als lid van de east river linedancers bezoek ik regelmatig wvents waar Conny optreedt. Ik vind haar een fijn persoon en een goede zangeres. En eeg leuk om op haar zang te kunnen dansen

Jan Wisse
een jaar geleden

Ontmoette Conny en Jan voor het eerst tijdens een demo op de Five Star Farm in Kamperland zal rond 2008 zijn geweest. Conny bleek een gouden stem en een gouden hart te hebben, die ontmoeting is uitgegroeid tot een mooie vriendschap. Het is iedere keer weer een feest naar haar te luisteren en op haar muziek te dansen.

Desiree
een jaar geleden

Wij de east river line dancers zijn zooohhh blij met conny Lee als onze lieve zangeres en vrindin samen met haar man Jan Zuidhof J&C Sound .
We hebben een geweldige samenwerking altijd maar wat vooraan staat is dat het een goeie zangeres is met een hartje van goud .
Ze is lief , altijd in voor een geintje en ze kan vooral goed zingen en zingt dan ook wat wij als linedancers graag horen .
Natuurlijk zitten hier ook mooie luister nummers bij waar we net zo van genieten.
Ze is ook ere lid van de groep samen met Jan .

dirk
een jaar geleden

tof iemand, mooie stem, steeds goed gezind.
we komen zeker naar gipsy horses.

frank
een jaar geleden

fijne zangeres, blijft de fans muziek brengen tot ze er bij neer valt. lol